torsdag 30 oktober 2008

Apropå något helt annat.

Håkan Hellström!

Oliver!

Sushi!

Saker jag önskade att jag tyckte om för alla som gillar dem är så oerhört förtjusta. Bredvid står jag och undrar varför det inte tilltalar.

8 kommentarer:

ania sa...

ja vad gäller håkan hellström kan jag ställa mig brediv dig på sidan där, men sushi! oliver! har man nån gång smakat en BRA sushi eller en BRA oliv (de svarta oliverna i burk på ica eller på pizzan räknas inte. de är dessutom inte svarta utan gröna som färgats svarta eftersom riktiga svarta som f.ö. ligger mer åt det bruna hållet är mycket dyrare. eller nåt. lärde jag mig jättenyss.)

TORGNYSDOTTER sa...

Aa, två av tre.
Hellström hajjar jag noll av. Men en av mina kunder tillika inpiskat hellström-fan sa idag att "håkan hellström tyvärr har tagit sånglektioner och kan numera faktiskt sjunga". Detta ogillades tydligen. Så eventuellt kan det bli ett tapp där.

Clive sa...

samma här, jag är tom rädd för oliver

Anonym sa...

Näe, det är korinter som är farliga. Oliver är snälla, lite på gränsen till sävliga.

Clive sa...

Äh korinter är bara sorgliga russin..

Fröken vacker sa...

Sushi är äckligt.
calamares är gott

Rutten Kruka sa...

ja! som att vara konsekvent icke-rökare bara för att alla försök att se cool ut misslyckats i fatala hostattacker och ändå, trots alla fallgropar, verkligen vilja röka bara för att folk som röker NJUTER SÅ JÄVLA. och vi andra då? vi står där med vårt tillstånd av likgiltighet. abstinensfria och blasé. och innerst inne avundsjuka på såna som röker smala cigg och snackar fransk electro och populärkultur innan hypen på 2000-talet.

N. sa...

Men Sushi är ju fantastiskt gott! Inte första gången dock .. men det blir godare och godare för varje gång :)